GVK:n käsihuuhteet täyttävät tiukimmat standardit

GVK:n käsihuuhteet täyttävät tiukimmat standardit

22.4.2020

GeveDesi pullot kalliolla

Geliksi GeveDesi sekä Geliksi GeveDesi Pro -käsihuuhteiden EN-sertifikaattitestit bakteerien ja hiivojen osalta on hyväksytty. Molemmat tuotteet täyttävät EN 13624 ja EN 13727 standardit. 

Molemmat GeveDesi -käsihuuhteet läpäisivät myös 30 sekunnin testin, jossa mitattiin, miten tehokkaasti bakteerit ja hiivat kuolevat käden pinnalta 30 sekunnin käytön jälkeen. Tämän ansiosta Geliksin käsihuuhteet täyttävät myös sairaaloiden ja terveydenhuollon vaatimustason yllä olevien sertifikaattien osalta.

Tuotteet testattiin Abbot Analytical testilaboratoriossa Birkenheadissa, Englanssissa. Muut sertifiontitestit jatkuvat edelleen ja niistä on luvattu tuloksia 1-2 kuukauden sisällä laboratorion COVID2019-kiireiden vuoksi. Informoimme teitä heti, kun saamme loputkin testitulokset.

Käsihuuhteita myydään neljässä eri pakkauskoossa: 500ml täyttöpullo, 1L täyttöpullo, 3L täyttökanisteri ja 3L kannellinen muoviämpäri. Aiemmin valikoimassamme on ollut kahta eri vahvuutta (GeveDesi 61% ja GeveDesi Pro 71%), mutta tästä eteenpäin teemme vain vahvempaa 71% laatua. Tähän on päädytty siitä syystä, että etanolin saatavuus on parantunut. Tuotteiden EAN-koodit, pakkausmerkinnät, artikkelinumerot ja hinta pysyvät kuitenkin samana.

Koronaepidemian vuoksi käsihuuhteiden menekki on kasvanut voimakkaasti, mikä on luonut haasteita pumppupullojen riittävyyteen maailmanlaajuisesti. GVK Coating Technology Oy aloittaa pumppuvalmistuksen Suomessa ainoana Pohjoismaana. Tämän ansiosta voimme tarjota kesäkuukausista eteenpäin kotimaisia pumppuja ja luoda samalla työtä kotimaahan. Tällä hetkellä 80 % pumpuista valmistetaan Kiinassa ja 10  % Italiassa. 

< Takaisin