Geliksi

Täysin luonnolliset puunkäsittelyaineet suojaavat puupinnat sisällä ja ulkona

Geliksi Tuotteet Etusivu
Geliksi Ekobalsami Geliksi Erikoisvernissa Geliksi Hautaterva Geliksi Havupuutärpätti Geliksi Kalustebalsami Geliksi Laudebalsami Geliksi Mehiläisvaha Geliksi Pellavaöljy Classic Geliksi Puuterva Geliksi Tervakylläste Geliksi Veneterva Geliksi Kuullote Geliksi Kalkkimaali

Geliksi – Täysin luonnolliset puunkäsittelyaineet suojaavat puupinnat sisällä ja ulkona

Pellavaöljy on ollut suosittu puunsuoja-aine kautta historian. GVK valmistaa puun käsittelyyn tarkoitetut tuotteensa kotimaisesta, kylmäpuristetusta pellavaöljystä.

Kylmäpuristettu pellavansiemenöljy soveltuu erinomaisesti puunsuojaukseen, sillä sen rakenne on pienimolekyylistä ja siksi hyvin puun solukoihin imeytyvää. Kuivuessaan pellavaöljy laajenee ja samalla sulkee puusolukot niin, että veden pääsy puuhun estyy. Samalla puun pinta säilyttää hengittävyytensä, kun vesihöyry pääsee kulkemaan pintakäsittelyn läpi. Pellavaöljyllä puun luonnonkaunis pinta korostuu.

Kotimainen Balsami-tuotesarja antaa erityistä suojaa puupinnoille

Parantamalla öljyn kuivumista, puuhun imeytymistä sekä kestoa sääoloja ja kulutusta vastaan, syntyi Balsami-tuotesarja. Pellavaöljypohjaisten balsamien etu on niiden riittoisuus ja harvat huoltovälit. Geliksi-Balsamit ovat vaivattomia, koska ne eivät tarvitse pohjustusaineita ja kertakäsittely antaa pinnoille riittävän suojan. Balsameita on saatavilla kaikkiaan kolme erityiskohteille kehitettyä tuotetta.

Katso Geliksi-esite tästä!


Geliksi Ekobalsami

Ekologinen - kotimainen luonnontuote suomalaisilta pelloilta. Ekobalsami on vesiohenteinen sävytettävä pellavaöljypohjainen yleispuunkäsittelyaine, joka sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Lisätietoja >

Geliksi Kalustebalsami

Riittoisa Geliksi Kalustebalsami on ulkokalusteiden käsittelyyn sopiva, nopeasti kuivuva tuote. Hyvin puuhun imeytyvä, pellavaöljypohjainen Kalustebalsami on vesiohenteinen.

Lisätietoja >

Geliksi Laudebalsami

Geliksi Laudebalsami on puisille laudepinnoille tarkoitettu, vesipohjainen ja nopeasti kuivuva tuote. Se on helppokäyttöinen ja lähes hajuton. Tuote voidaan myös halutessasi sävyttää.

Lisätietoja >

Geliksi Pellavaöljy Classic

Perinteinen kylmäpuristettu pellavaöljy on täysin luonnollinen ja lisäaineeton pellavaöljy joka tunkeutuu hyvin puuhun. Pellavaöljy Classic sopii niin sisätiloihin, ulkotiloihin sekä veneen käsittelyyn.

Lisätietoja >

Geliksi Hautaterva

Hautaterva on perinteisellä hautapolttomenetelmällä alhaisessa lämpötilassa tuotettu juoksevassa muodossa olevaa vaaleanruskeata tervaa. Hauteterva sopii erityisesti vaativien puukohteiden suojaamiseen, kuten kirkkojen paanukatot.

Lisätietoja >

Geliksi Puuterva

Puuterva on juoksevassa muodossa oleva ruskeaa lisäaineetonta mäntypuutervaa. Se sopii yleisesti puisten rakenteiden suojaamiseen. Puutervaa voidaan myös käyttää erilaisissa seoksissa esim. pellavaöljyn kanssa.

Lisätietoja >

Geliksi Veneterva

Veneterva on havupuutärpätillä valmiiksi ohennettua normaalia juoksevampaa tummanruskeaa puutervaa joka takia se imeytyy paremmin puuhun. Veneterva on tarkoitettu erityisesti puuveneiden tervaamiseen.

Lisätietoja >

Geliksi Tervakylläste

Tervakylläste on käyttövalmis hautatervan ja pellavaöljyn seos yleisesti puun käsittelyyn ulkotiloissa joka on helppo levittää ja kuivuu kohtuullisessa ajassa. Tuote antaa puulle kauniin vaaleanruskean kuultavan sävyn.

Lisätietoja >

Geliksi Erikoisvernissa

Kylmäpuristetusta pellavaöljystä keittämällä valmistettu hyvin kuivuva vernissa puun käsittelyyn tai maalin raaka-aineeksi joka antaa luonnollista suojaa puulle. Käyttökohteina: hirsiseinät, terassit, laiturit ja maalin raaka-aineeksi

Lisätietoja >

Geliksi Havupuutärpätti

Havupuutärpätti on havupuuraaka-aineesta tislattu väritön neste, joka on tarkoitettu pellavaöljyn, tervan, maalien ja lakkojen ohentamiseen sekä välineiden puhdistamiseen.

Lisätietoja >

Geliksi Mehiläisvaha

Pellavaöljymehiläisvaha on aito ilman lisäaineita valmistettu luonnontuote. Se soveltuu puun ja nahan vahaamiseen. Kohteita ovat esim. pellavaöljyllä käsitellyt huonekalut. Vaha antaa puulle silkkisen pehmeän pinnan.

Lisätietoja >

Geliksi Kalkkimaali

Geliksi Kalkkimaali on täyshimmeä, vesiohenteinen kalustemaali sisäkäyttöön. Geliksi Kalkkimaalilla saat aikaiseksi miellyttävän samettisen pinnan. Maali sisältää runsaasti kalkkia ja on hyvin hengittävä.

Lisätietoja >

Geliksi Kuullote

Geliksi Kuullote on luonnonöljyihin perustuva vesiohenteinen pintakäsittelyaine ulkokäyttöön. Imeytyy puupintaan hyvin ja suojaa puuta hidastaen kosteuden ja säänvaihteluiden aiheuttamia rasituksia sekä sävytettynä UV-valon vaikutuksia.

Lisätietoja >