Sisämaalit

Inline

Inline Sisämaalit Tuotteet Etusivu
Inline 3 Inline 7 Inline 20 Inline Strong 20 Inline Tartuntapohjamaali Inline Paneelimaali Inline Kalustemaali 40 V Inline Ovi- ja Ikkunamaali Inline Paneelilakka Inline Kalustelakka Inline Polyuretaanilakka Inline Kaakelimaali 1-K Inline Kaakelimaali 2-K Inline Saunasuoja Inline Parafiiniöljy Inline Sensitive 5 Inline Sensitive 7

Sisämaalit – Inline

Kotimainen Inline on monipuolinen ja laadukas maalisarja kaikkeen maalaamiseen sisällä kuten katot, seinät, kalusteet ja saunat.

Inline-maalit ovat kestäviä ja hyvin peittäviä ja siksi sopivat myös teollisuushallien ja varastotilojen karkeammille betoni-, kuitulevy- ja rappauspinnoille.

Katso Inline-esite tästä!


Inline Pohjamaali 3

Täyshimmeä, todella hyvin peittävä pohjamaali joka sopii myös tapettipohjamaaliksi. Maalin kuivuttua pinnasta tulee erittäin valkoinen. M1 hyväksytty.

Lisätietoja >

Inline Sisustusmaali 7

Ympäristöystävällinen silkinkiiltoinen, hyvin peittävä kotitalouksien yleismaali joka on lähes hajuton. Sisustusmaali on helppo levittää eikä sisällä lainkaan liuottimia. M1 hyväksytty.

Lisätietoja >

Inline Remonttimaali 20

Puolihimmeä, vesiohenteinen, erittäin hyvin peittävä monipuolinen remonttimaali jossa on markkinoiden paras pesunkesto. Sopii myös vaativiin kohteisiin. M1 hyväksytty.

Lisätietoja >

Inline Strong 20

Pesun- ja kulutuksenkestävä puolihimmeä pintamaali sisäkäyttöön. Likaa hylkivä, pesunkestävä, hyvin peittävä vesiohenteinen seinä- ja kattomaali. Markkinoiden paras talouskemikaalien kesto. Sisältää homeenestoainetta.

Lisätietoja >

Inline Tartuntapohjamaali

Vesiohenteinen täyshimmeä tartuntapohjamaali. Tasoittuu erinomaisesti ja tarttuu hyvin myös vaikeisiin alustoihin esim. laminaattiin, kaakeliin jne. Voidaan hioa.

Lisätietoja >

Inline Paneelimaali

Vesiohenteinen, puolihimmeä akrylaattipohjainen paneelimaali sisäkattoihin ja -seiniin joka perustuu GVK:n teollisuusmaaliteknologiaan. Jopa kertamaalauksella valmista pintaa.

Lisätietoja >

Inline Kalustemaali 40 V

Puolikiiltävä, vesiohenteinen akryylipintamaali sisäkäyttöön. Hyvin peittävä ja tasoittuva, tarttuu hyvin alustaan ja antaa kestävän ja kellastumattoman pinnan.

Lisätietoja >

Inline Ovi- ja Ikkunamaali

Vesiohenteinen, puolihimmeä akrylaattipohjainen ovi- ja ikkunamaali sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Lisätietoja >

Inline Paneelilakka

Puolihimmeä, vesiohenteinen kirkaslakka seinä- ja kattopaneelien, ovien ja listojen lakkaukseen.

Lisätietoja >

Inline Kalustelakka

Vesiohenteinen helppokäyttöinen akrylaattilakka sisäkäyttöön. Helposti tasoittuva lakka joka tarttuu hyvin alustaan.

Lisätietoja >

Inline Polyuretaanilakka

Vesiohenteinen, liuotteeton nopeasti kuivuva polyuretaanilakka. Askelvarmuuden lisäämiseksi ja himmeän pinnan aikaansaamiseksi suosittelemme Inline Polyuretaanilakkaa Inline Kaakelimaali 2-K:n päälle.

Lisätietoja >

Inline Kaakelimaali 1-K

Puolikiiltävä, vesiohenteinen akrylaattimaali kuiviin sisätiloihin. Hyvin peittävä ja tasoittuva. Pitkä aukioloaika helpottaa suurienkin pintojen maalaamista.

Lisätietoja >

Inline Kaakelimaali 2-K

Kulutusta kestävä, vesiohenteinen, kaksikomponenttinen kiiltävä epoksimaali kaakelipinnoille sisätiloissa. 2-K Kaakelimaalilla saat helposti uutta ilmettä laattapinnoille sekä kuivissa että kosteissa tiloissa.

Lisätietoja >

Inline Saunasuoja

Saunan sisäseinäpaneelien, katon, ovien ja listojen käsittelyyn.

Lisätietoja >

Inline Parafiiniöljy

Parafiiniöljy soveltuu sisäkäytössä olevien puupintojen, kuten viilupintaisten kalusteiden, puisten leikkuulautojen, pöytätasojen ja saunan lauteiden suojaamiseen. Elintarviketurvallinen.

Lisätietoja >

Inline Sensitive 7

Vesiohenteinen kemikaalipäästö- ja allergeenivapaa sisustusmaali. M1 hyväksytty.

Lisätietoja >

Inline Sensitive 5

Vesiohenteinen kemikaalipäästö- ja allergeenivapaa katto- ja pohjamaali sisäkäyttöön. M1 hyväksytty.

Lisätietoja >