Teollisuusmaalit

Gevetherm

GeveTherm Teollisuusmaalit Tuotteet Etusivu
GeveTherm Safe GeveTherm Energy GeveTherm Dry

Teollisuusmaalit – Gevetherm

GeveTherm- tuotesarja koostuu vesiohenteisista dispersioista, jotka muodostavat lämpöä eristävän ja vettä hylkivän pinnan kaikille yleisille rakennusmateriaaleille. Käyttökohteina pinnat, joista tapahtuu lämpöhukkaa johtumalla tai lämpösäteilyllä, tai kuumat pinnat jotka voivat aiheuttaa palovammoja kosketettaessa.

GeveTherm Safe takaa hyvän tartunnan sekä kulutuskestävän pinnan. GeveTherm Energy maksimoi pinnan lämmöneristyksen. GeveTherm Dry vähentää huomattavasti pintamaalina kondenssin muodostumista ja levittää mahdollisesti muodostuneen kondenssin ohueksi kalvoksi, joka haihtuu olosuhteiden salliessa hyvin nopeasti. Vesi ei pääse valumaan pisaroina.

GeveTherm-tuotteet ovat yhteensopivia ja toisiaan täydentäviä, jolloin pinnan voi esimerkiksi pohjustaa Safella, pinnoittaa Energyllä ja suojata lopuksi Safella. GeveTherm-pinnan voi myös viimeistellä kerroksella vesiohenteista akrylaattimaalia. GeveThermin pinta kestää hyvin säätä, mutta sitä tulee suojella voimakkaalta mekaaniselta hankaukselta.


Gevetherm Safe

Vesiohenteinen dispersiopohjainen pinnoite teolliseen levitykseen. Eristää maalattavan kohteen pinnan siten että sen lämpötila on kosketukselle turvallinen.

Lisätietoja >

GeveTherm Energy

GeveTherm Energy lämpöeristepinnoite on kehitetty erityisesti teollisuuden käyttöön. Ratkaisu soveltuu hyvin ahtaisiin olosuhteisiin.

Lisätietoja >

GeveTherm Dry

GeveTherm Dry lämpöeristemaali on kehitetty erityisesti teollisuuden käyttöön. Käytetään sekä sisällä että ulkona erilaisten rakenteiden kondenssi-suojaukseen

Lisätietoja >