Ulkomaalit

Talomaalit

Talomaalit Ulkomaalit Tuotteet Etusivu
Airisto Ulkoakrylaattimaali Gevesil Silikoniemulsiomaali Peimari Akrylaattipeittosuoja Ruskas Punamaali Saaga Talomaali Haltia Talomaali Sulo Sokkelimaali

Ulkomaalit – Talomaalit

Airisto Ulkoakrylaattimaali

Airisto on monikäyttöinen, vesiohenteinen täyshimmeä ulkoakrylaattimaali joka kuivuu nopeasti ja on helppo maalattava. Soveltuu puu-, betoni- ja mineriittipinnoille, esim. seinät ja sokkelit.

Lisätietoja >

Gevesil Silikoniemulsiomaali

Gevesil on vesiohenteinen, korkealuokkainen ja täyshimmeä silikoniemulsiomaali. GEVESIL ei sisällä liuotteita ja on erittäin hengittävä kiviainespintamaali joka läpäisee kosteissa rakenteissa hyvin vesihöyryä.

Lisätietoja >

Saaga Hengittävä talomaali

Saaga on korkealuokkainen, hengittävä ja kiiltävä akrylaattitalomaali ulkokäyttöön. Saaga sisältää öljymaalin ulkonäön ja sen sävynkesto on yhtä hyvä kuin vesiohenteisessa maalissa. Tehdastakuu 20 vuotta.

Lisätietoja >

Haltia Talomaali

Haltia on vesiohenteinen, puolihimmeä ulkoakrylaattimaali. Haltia on korkealuokkainen talomaali, joka soveltuu myös ammattilaiskäyttöön.

Lisätietoja >

Peimari Akrylaattipeittosuoja

Peimari on peittävä, puunsyitä kauniisti korostava puolihimmeä öljyvahvisteinen akrylaattipeittosuoja ulkopinnoille joka säilyttää puun luonnollisen pintakuvion.

Lisätietoja >

Ruskas Punamaali

Ruskas on edullinen ulkomaali talousrakennuksiin; soveltuu erityisesti sahalautapintojen käsittelyyn.

Lisätietoja >

Sulo Sokkelimaali

Sulo Sokkelimaali on vesiohenteinen, täyshimmeä akrylaattimaali ulkona oleville betonisokkelipinnoille. Käyttökohteina betoniset sokkelit ja betoniset tukimuurit. Sopii myös aikaisemmin akrylaattimaalilla maalatuille ym. betonipinnoille.

Lisätietoja >